Aşağıda konuyla ilgili en iyi bilgiler ve bilgiler yer almaktadır kaynar su yanığa ne iyi gelir Ekibin nuthuy.com kendisi tarafından derlenmiş ve sentezlenmiştir gibi diğer ilgili konularla birlikte: Su yanığına ne iyi gelir, Buhar yanığına ne iyi gelir, Çay yanığına ne iyi gelir, Yağ yanığına ne iyi gelir, Yanığa ne iyi gelir Saraçoğlu, Yanık izine ne iyi gelir, Kimyasal yanık tedavisi, Yanığa iyi gelen kremler.
Anahtar kelime için resim: kaynar su yanığa ne iyi gelir
Hakkında en popüler makaleler kaynar su yanığa ne iyi gelir
Yanığa ne iyi gelir ve nasıl geçer? Evde yanığı hemen gideren …
Yazar: www.hurriyet.com.tr
Değerlendirmek 4 ⭐ (38458 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 4 ⭐
En düşük puan: 2 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Yanığa ne iyi gelir ve nasıl geçer? Evde yanığı hemen gideren … Sıcak su, buhar veya çay nedeniyle oluşan ufak yanıklar için patates suyu uygulaması yapılabilir. Bunun için yanık oluşan bölgede patates suyunu …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Zeytinyağı yanığa iyi gelir mi?Bazı ürünler, yanığa iyi gelmek yerine durumu daha da kötü hale getirebilir. Yağlar da bu ürünlerden… Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı ve lavanta yağı gibi ürünler ısının tutulmasına neden olabilir. Bu nedenle yanık oluşan bölgeye uygulanmamasında fayda var.Sıcak su…
Özet: Hakkında makaleler Yanığa ne iyi gelir? – Memorial Yanık üzerine yağ, losyon veya jel sürmeyin. Yanık bölgesine günde 2-3 kez doktorunuzun önereceği uygun bir merhem sürmek yeterli olacaktır. Bu …
Arama sonuçlarını eşleştirin: This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.
Cilt Yanığına Ne İyi Gelir? Ciltteki Yanık Nasıl Geçer … – Sabah
Yazar: www.sabah.com.tr
Değerlendirmek 3 ⭐ (5883 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 3 ⭐
En düşük puan: 1 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Cilt Yanığına Ne İyi Gelir? Ciltteki Yanık Nasıl Geçer … – Sabah SU TOPLAYAN YANIĞA NE İYİ GELİR? · Yanık bölgesini soğuk suda bekletin. Daha sonra kuruması için sabredin. · Steril pomat bir bez yardımı ile …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Yanık tedavisinde kullanılan kremler veya merhemler iyileştirmek yerine yara bölgesine daha çok zarar verebilir. Yanık kremi kullanmadan önce mutlaka en yakın sağlık kuruluşuna görünmenizde fayda vardır. Yanık yarasına ne iyi gelir? Diyorsanız işte size tavsiyeler.
Yanığa Ne İyi Gelir? Evde Doğal Ve Bitkisel Yöntemler İle …
Yazar: www.sabah.com.tr
Değerlendirmek 3 ⭐ (6991 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 3 ⭐
En düşük puan: 1 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Yanığa Ne İyi Gelir? Evde Doğal Ve Bitkisel Yöntemler İle … Sıcak su yanığına ne iyi gelir? Yanığı en hızlı ne geçirir? Yanık acısı ne kadar sürer? YANIK DERECELERİ NELERDİR?
Arama sonuçlarını eşleştirin: Yanıklar başta ısı olmak üzere, kimyasal maddeler ve radyasyon nedeniyle ciltte ve vücudun derin dokularında ortaya çıkabilen dokudaki hasarlardır. Gün içinde aniden başımıza gelebilecek olan bu ani kazaların sonu da katlanılmaz boyuttadır. Zaman zaman deride geri dönüşü olmayan hasarlar bırakan yan…
Özet: Hakkında makaleler Kaynar su yanıkları için ilk yardım – Yasemin.com Yatıştırıcı özelliğe sahip olan patates, küçük cilt yanıklarını tedavi eder. Rendelenmiş patatesin suyunu sıkarak yanan bölgede 15 dakika bekletmeniz yeterli …
Arama sonuçlarını eşleştirin: En çok yaşanan yanık vakalarından biri kaynar su yanıklarıdır. Bu tür olaylarda yapılan yanlış müdahaleler kalıcı cilt hasarlarına neden olabiliyor. Sizler için kaynar su yanıkları esnasında yapmanız gereken doğal yöntemleri araştırdık. İşte kaynar su yanıkları iç…
Özet: Hakkında makaleler Yanıkta İlk Yardım – Sağlığım Yanık, genellikle sıcak su veya buhar teması sonucu meydana geldiği gibi, sıcak katı maddelerle temas … Yanığın ciddiyetini belirleyen faktörler nelerdir?
Arama sonuçlarını eşleştirin: Yanık, derinliği, yaygınlığı ve oluştuğu bölgeye bağlı olarak organ ve sistemlerde işleyiş bozukluğuna yol açar. Ağrı ve sıvı kaybına bağlı olarak şok meydana gelir. Hasta/yaralının kendi vücudunda bulunan mikrop ve toksinlerle enfeksiyon oluşur.
Kaynar Su Yanıklarında Ne Yapılmalıdır? – Bilgiustam
Yazar: www.bilgiustam.com
Değerlendirmek 4 ⭐ (26263 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 4 ⭐
En düşük puan: 2 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Kaynar Su Yanıklarında Ne Yapılmalıdır? – Bilgiustam Su sıçramasını önlemek için kaynar su kabının üstü kapakla örtülmelidir. Kaynar su yanıkları genel kazalardır. Küçük yanıklar bile birkaç saat hatta günlerce …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Genellikle kaynar su ile ilgili kazalar, yemek yapılırken meydana gelir ve ciltte yanmalara neden olur. Kaynar su ile ilgili kazalar sık sık meydana gelir. Kaynar su yanıklarının bazı yaygın nedenleri şunlardır: • Kahve veya çay dökerken kaynar su dökülmesi • Bir su ısıtıcısı veya tencerede kaynar s…
Yanık Tedavisi Nasıl Yapılır? Ne İyi Gelir? Evde Bitkisel İlk …
Yazar: www.nefisyemektarifleri.com
Değerlendirmek 3 ⭐ (9295 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 3 ⭐
En düşük puan: 1 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Yanık Tedavisi Nasıl Yapılır? Ne İyi Gelir? Evde Bitkisel İlk … Bu kazaların sonucunca cildinizde yanıklar oluşabilir. Kaynar su dökülmesi, alev, elektrik, …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Kuver (Couvert) Restoran Servis Ücreti Kuver kelimesi Fransızca Couvert kelimesinden gelir. Günlük hayatta sıkça duyulan…
Acısı da İzi de Hiç Kalmasın: Yanığa Ne İyi Gelir? – Yemek.com
Yazar: yemek.com
Değerlendirmek 3 ⭐ (5938 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 3 ⭐
En düşük puan: 1 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Acısı da İzi de Hiç Kalmasın: Yanığa Ne İyi Gelir? – Yemek.com Sıcak kaynar sıvılar, ateş gibi sebeplerle oluşan ve deri hücrelerine zarar veren yanıkları birkaç doğal yöntemle kolayca evde tedavi …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Gelin önce yanık dereceleri nelerdir öğrenelim, ardından ciddi olmayan yanıklara ne iyi gelir, beraber inceleyelim.
Kaynar su yanığı nasıl tedavi edilir? – Happy Center
Yazar: www.happycenter.com.tr
Değerlendirmek 4 ⭐ (36817 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 4 ⭐
En düşük puan: 2 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Kaynar su yanığı nasıl tedavi edilir? – Happy Center Yanığı soğutun. Yanan yüzeyi soğuk suya tutmak daha fazla doku hasarını önleyecektir. Bu, yanan bölgeyi soğuk su dolu bir tasa sokarak, musluğun altına tutarak, …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Uykunuzun tam ortasında düşme hissi gelir ve bir a
Yanığa ne iyi gelir? Kısa sürede yanık nasıl geçer? – Milliyet
Yazar: www.milliyet.com.tr
Değerlendirmek 4 ⭐ (37244 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 4 ⭐
En düşük puan: 2 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Yanığa ne iyi gelir? Kısa sürede yanık nasıl geçer? – Milliyet Son Dakika Güncel Haberler – Kaynar su, alev ya da elektrik ve kimyasal maddelerin yanlış kullanımı sonucunda oluşan vücuttaki tahribata …
Arama sonuçlarını eşleştirin: Soğan, yapısından dolayı yanıklara iyi gelmektedir. 1 adet soğanı kesin ve suyunu sıkın. Bu işlemi hızlıca yapın, soğanı kestiğiniz gibi suyunu yanık olan bölgeye uygulayın. Bu yöntem yanıklarınızın iyileşmesini hızlandıracaktır. Bu yanık tedavi yöntemleri evde uygulanabilecek kolaylıkta olmasına ka…
Yanığa Ne İyi Gelir? Yanık Dereceleri Nelerdir … – Milliyet
Yazar: www.milliyet.com.tr
Değerlendirmek 3 ⭐ (13342 Derecelendirmeler)
En Çok Oy Alan: 3 ⭐
En düşük puan: 1 ⭐
Özet: Hakkında makaleler Yanığa Ne İyi Gelir? Yanık Dereceleri Nelerdir … – Milliyet Aloe vera doğal bir antibiyotiktir. Günde üç ila dört kez uygulayın. Vitamin alın. A, C, E ve B kompleksleri içeren günlük multivitamin alın. Bu …
Arama sonuçlarını eşleştirin: 1. derecede yanık: 1. derecede yanıklarda ciltte kabarıklıklar meydana gelir. Cilt kızarır ve ağrıya neden olur2. derecede yanık: Cilt kızarır, ciltte kabarcıklar meydana gelir ve ağrıya neden olur.3. derecede yanık: Derinin alt ve üst katmanında hasar meydana gelir. Cilt kızarır, kemiklere ve tendo…
Kaynar su yanıkları genellikle çok fazla acıya ve ıstıraba neden olur. Kaynar su ciltte kalırsa veya vücudun büyük bir bölümünü kaplarsa kalıcı hasara neden olabilir. Kaynar su yanıkları bazen haşlanma olarak anılsa da, bu yanıklar buhara maruz kalmaktan da kaynaklanabilir. Amerika Birleşik Devletleri’nde her yıl 1 milyondan fazla insan yanıklar için acil bakım arıyor ve yaklaşık 10.000 kişi yanık enfeksiyonlarından ölüyor. Uygun kaynar su yanığı bakımı yanığı yatıştırabilir ve ciddi komplikasyon riskini azaltabilir. İşte ciltte kaynayan su yanıklarının nedenleri, belirtileri ve tedavisi hakkında bilgiler.
Sebep
Genellikle kaynar su içeren kazalar pişirme sırasında meydana gelir ve cilt yanıklarına neden olur. Kaynar su içeren kazalar yaygındır. Kaynar su yanıklarının bazı yaygın nedenleri şunlardır: • Kahve veya çay koyarken kaynar su dökün • Kettle veya tencerede kaynar su olduğunu unutmak • Sobanın veya sıcak suyun yanında oynayın Bazen kaynar su yanıkları, suyun üzerine kaynar su dökmeyi veya dökmeyi içeren bir saldırı sırasında kasıtlı olarak da meydana gelebilir. Kasıtlı yanıklar özellikle tehlikelidir çünkü vücudun kazayla dökülmesinin neden olduğu yanıklardan daha fazlasını kaplayabilirler. Kaynar su genellikle sadece sıcak sudan daha ciddi yanıklara neden olur. Su sıcaklığının ötesinde bir dizi faktör de dahil olmak üzere yanığın ciddiyetini belirlemeye yardımcı olabilir. Yanık şiddetini belirleyen faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz: • Kaynar su cilt ile ne kadar süre temasta kalır? • Derinin suyla temas eden kısmı • Kişinin bir yanıktan sonra cildi ne kadar çabuk soğutabileceği
Belirti
Birçok insan için kaynar su yanığının ilk belirtisi ani, keskin bir ağrıdır. Ancak, tüm vücut yanığı olarak da bilinen üçüncü derece yanık, cilt altındaki sinirlere zarar verir ve herhangi bir ağrıya neden olmayabilir. Yanıklar ciddiyetine göre sınıflandırılır. İşte yanıklar hakkında bilgiler: Birinci derece yanıklar:Birinci derece veya yüzeysel yanıklar nispeten hafiftir. Sadece epidermis adı verilen cildin ilk tabakasının bir kısmına zarar verir. Yüzeysel kaynar su yanıkları, örneğin yemek pişirirken olduğu gibi, cilt ile temas eden bir kişinin üzerine çok kısa bir süre için hafif kaynamış su sıçradığında meydana gelir. Birinci derece yanıkların belirtileri şunlardır: • Birkaç saat süren yanma ağrısı • Pembe veya kırmızı ten • Yanık iyileşirken soyulma • Kuru cilt ikinci derece yanıklar: İkinci derece yanıklar epidermisi ve dermis adı verilen ikinci deri tabakasının üst kısmını yaralar. Bu yaralanma için başka bir isim kısmi kalınlıkta bir yanıktır. Bu yanıklar daha ciddidir ve ciltte suyun uzun süre kaynatılmasıyla oluşabilir. İkinci derece yanıkların bazı belirtileri şunlardır: • Günlerce veya haftalarca süren yanan ağrı • Islak, sulu cilt • Su toplama • Blisterin altında kırmızı, pembe veya beyaz ten görünüyor Bu yanıkların iyileşmesi genellikle 2-3 hafta sürer. Bazen bir kişinin tedavi için bir deri greftine ihtiyacı vardır. İkinci derece yanıklar genellikle iz bırakır ve birkaç yıl içinde geçebilir. Üçüncü derece yanıklar:Üçüncü derece yanıklar veya tam yanıklar en ciddi yanık türleridir. Çünkü cildin tüm katmanlarına nüfuz ederler. Ciddi enfeksiyonlara neden olabilir ve bir kişi tedavi edilmezse ölümcül olabilir. Kaynar suya uzun süre maruz kalmak üçüncü derece yanıklara neden olabilir. 3. derece yanıkların bazı belirtileri şunlardır: • Hiçbir acı veya acı çabuk geçmez • Ateş ve yorgunluk gibi hastalık belirtileriniz varsa • Cilt çok hasarlı görünüyor • Pembe veya kırmızı ten • Deride gri veya siyah alanların oluşması Üçüncü derece yanıklar hastaneye yatış gerektirebilir. Bir kişinin üçüncü derece yanığı varsa, cilt grefti, ameliyat, antibiyotik veya bir kombinasyona ihtiyacı olabilir.
Tedavi ve İlaç
Cildi en az 10 dakika soğuk akan su altında tutmak yanık tedavisine yardımcı olabilir. Ve acil ilk yardım, ciddi komplikasyon riskini azaltabilir. Kaynar sudan yanık olan kişiler için aşağıdaki acil müdahaleler yapılmalıdır: • Tutuşturma kaynaklarıyla temas en kısa sürede durdurulmalıdır. Kaynar su giysilere dökülürse, cilde temas etmediği sürece mümkün olan en kısa sürede çıkarılmalıdır. • Cildi en az 10 dakika soğuk suyla soğutun. • Yanmış cilde asla yağ veya başka bir madde uygulamayın. Bir kişide üçüncü derece yanık varsa, yukarıdaki önlemler alındıktan sonra acil tıbbi müdahale gerekir. Tıbbi müdahale gerektiren durumlar şunlardır: • Yanık çok ağrılıysa • Vücudun geniş bir alanını kaplıyorsa • Ağrıya neden olmadan cilt ciddi şekilde hasar görmüşse • Yanık şiddetli ise Acil serviste doktorunuz yanığı değerlendirecek ve tedaviye ihtiyacı olup olmadığına karar verecektir. Bir kişinin intravenöz veya intravenöz olarak antibiyotiklere ihtiyacı olabilir. Deri greftleri, ciddi yanıklardan sonra hasarlı bölgeleri onarabilir. Yüzdeki yanıklar için tıbbi yardım alın ve ateşiniz, kızarıklığınız veya enfeksiyon belirtileriniz varsa bir yanık uzmanından yardım isteyin. Ayrıca evde tedavi edilebilecek küçük yanıklar varsa bir takım tedavilerle tedavi edilebilir. Evde yanıkları tedavi etmek için bazı ipuçları:
*Yanan bölge nemli tutulmalıdır:Su bazlı losyonlar veya aloe vera, yanmış cildin yeterince nemli kalmasına yardımcı olur. Diş macunu, yemeklik yağ veya tereyağı gibi diğer ev ilaçlarını uygulamaktan kaçının.
*Yara temiz tutulmalıdır:Her gün yumuşak sabunla karıştırılmış ılık su ile yıkayarak yanık cildi temiz tutmaya özen gösterilmelidir. *Su toplayıcının kırılmamasına dikkat edilmelidir:Yanıktan kaynaklanan kabarcıklar patlarsa, bu cilde zarar verebilir ve enfeksiyona neden olabilir. *Reçetesiz satılan ağrı kesicilerin kullanılması:İbuprofen ve asetaminofen gibi reçetesiz satılan ağrı kesiciler ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. *Steril pansumanlarla kapatın:Yanmış cilt, doktorunuz tarafından aksi belirtilmedikçe steril, yapışkan olmayan bir bandajla kapatılmalıdır.
komplikasyonlar
Birinci derece yanıklar genellikle uygun evde tedavi ile iyileşir. Vücudun geniş bölgelerini içeren ikinci ve üçüncü derece yanıklar genellikle profesyonel değerlendirme ve tedavi gerektirir. İyileşmesi haftalar veya aylar alabilir. Ciddi yanıkların bazı potansiyel komplikasyonları şunlardır: • Şişme • Şiddetli yara izi • Vücudun geniş bir bölgesinde sıvı kaybı meydana gelebilir ve bu durum ölümcül olabilir. • Sonunda kan dolaşımına girebilen ve ciddi ve ölümcül olabilen enfeksiyon meydana gelebilir. Bir kişi bir yanıktan sonra çok hastalanırsa veya yanık vücudun büyük bir bölümünü kaplarsa, yaralanma ciddi görünmese veya kişi acı çekmese bile derhal tıbbi yardıma ihtiyaç vardır. Bebeklerde ve çocuklarda yanıklar her zaman bir doktor tarafından görülmelidir.
Önüne geçmek
Duş alırken ve banyo yaparken kireçlenmeyi önlemek için düşük sıcaklıkta su ısıtıcısı kullanmayı alışkanlık haline getirin. Kaynar sudan kaynaklanan yanma riskini azaltmak için aşağıdaki önlemler alınabilir: • Tencerenin arka kısmında su ve yağ kaynama riskini minimuma indirir. Su ve yağın kaynatılması gerektiğinde, sıçrama veya dökülme olasılığının daha az olduğu ve tencere, tava gibi kapların devrilme riskinin az olduğu yerlerde mümkün olduğunca kaynatılmalıdır. • Yerden veya masadan düşme riskini azaltmak için kaynayan sıvılar tezgahın veya masanın arkasına yerleştirilmelidir. • Banyo yaparken yanma riskini azaltmak için su ısıtıcısı kapatılmalıdır. • Çocuklara şaka olarak asla sıcak su atmamaları öğretilmelidir. • Tencere, su ısıtıcısı ve diğer mutfak gereçlerinin ocak kapalıyken dahi sıcak kaldığını unutmayınız. Çünkü ocak ve ocak kapalı olsa bile kaynayan suyun soğuması uzun zaman alır. • Kaynayan su kabının üstü su sıçramaması için kapatılmalıdır. Kaynar su yanıkları yaygın bir kazadır. Küçük yanıklar bile birkaç saat hatta günlerce ağrılı olabilir. Yanmış bölgeyi mümkün olan en kısa sürede ve en az 10 dakika soğuk akan suyun altında tutmak, cildi serinletmenin ve ağrıyı gidermenin en iyi yoludur. Derhal tedavi ciddi komplikasyon riskini azaltır ve ciddi yanıklarda bir kişinin hayatını bile kurtarabilir.
Yanığı değerlendirin. Yanıklar, artan ciddiyete göre birinci, ikinci ve üçüncü derece yanıklar olarak sınıflandırılır. Birinci ve ikinci derece yanıklar çok ağrılıdır ama üçüncü derece yanıklarda ya çok az ağrı olur ya da hiç ağrı olmaz çünkü sinir uçları hasar görmüştür. Üçüncü derece yanıklar cildin alazlanmış veya beyaz görünmesine neden olabilir; bu yanıklar acil tıbbi bakım gerektirir ve evde tedavi edilemez. Üçüncü derece yanıkları kaynar suda nadirdir çünkü etkilenen cildin ısı kaynağına birkaç saniye temas etmesini gerektirir. Yanık kabarcıklanırsa veya rengi kırmızıysa birinci veya ikinci derece yanıktır ve ilk yardımla tedavi edilebilir.
2. Adım
Yanığı soğutun. Yanan yüzeyi soğuk suya tutmak daha fazla doku hasarını önleyecektir. Bu, yanan bölgeyi soğuk su dolu bir tasa sokarak, musluğun altına tutarak, bir bez ıslatıp onu etkilenen bölgeye koyarak yapılabilir. Buz veya buzlu su kullanmayın çünkü cilde daha da zarar verir.
3. Adım
Antibiyotikli merhem sürün. Gümüş sülfaziyadin gibi antibiyotik merhemler bakterilerin yaraya ulaşmasını engeller. Ayrıca yaranın üstünde mühür oluşturur. Antibiyotik kremler çoğu eczaneden reçetesiz olarak alınabilir.
4. Adım
Yanan bölgeyi sarın. Bu en iyi, steril bir bez kullanarak yapılır; yapışkanları olan herhangi bir bezden veya yarada kalıntı bırakabilecek pamuk gibi kumaşlardan kaçının. Hasarlı dokuya baskı olmaması için anığın etrafında bezi hafifçe sarın. Bezi her gün değiştirin.
5. Adım
Enfeksiyona dikkat edin. Enfeksiyon kapmış bir yanığın işaretleri yanan alandan çıkan kırmızı çizgiler, artan şişme, akıntı ve ateştir. Enfekte yanık yaraları tehlikeli olabilir, özellikle enfeksiyon yayılırsa. Enfeksiyondan endişeleniyorsanız bir tıp uzmanıyla görüşüp ileri tedavinin gerekip gerekmediğini belirleyin.
Kanalımıza Abone Olmak İçin ►
-https://goo.gl/yDnyXI
Web Sitemiz ►
-https://goo.gl/kBbPK4
Tavsiye Videolarımız
BOL SATIŞ VE MÜŞTERİ İÇİN DUA – TİCARET DUASI – İŞYERİN BEREKETLENSİN ►
Herhangi bir ısıya maruz kalma sonucunda oluşan doku bozulmalarına biz yanık diyoruz. Yanıklar 1.2. ve 3. Derece olabilir. 1. Derece yanıklar hafif kızarıklık ve hafif ağrıyla kendini gösterir. Hiç bir şey yapmasakta 48 saat içerisinde kendiliğinden düzelir. 2. Derece yanıklarda artık içi su dolu kesecikler vardır. 3. Derece yanıklarda ise sinirler, damarlarda harap olmuştur. Yanık bölge siyah renklidir. Bayağı kavrulmuş görüntüsü vardır. Basit yanıklarda ilk yapılması gereken şey hemen o bölgeyi soğutmaktır. 15-20 dakika boyunca sakin ve durgun akan soğuk suyun altında o bölgeyi soğutabiliriz. Kesinlikle diş macunu, salça, yoğurt gibi şeyler sürmemek gerekir. İçi su dolu kesecikler varsa kesinlikle patlatmamak gerekir. Bir an evvel bir sağlık kuruluşuna ulaştırıp tıbbi yardım yapılmasını sağlamak gerekir.
Bu videoya ve benzeri konulara aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.
-http://www.onbitv.com
Takipte kalın:
-http://www.youtube.com/c/onbitv
Onbitv internet üzerinden yayın yapan, hayata dair merak edilen konulara ulaşmak üzere kurulmuş, görüntülü içerik platformudur. Spordan sağlıklı yaşama, gündemdeki haberlerden kültür sanat ajandasına, teknolojiden astrolojiye merak ettiğiniz tüm bilgiler onbitv adresinde…
Web Sitesi:
-http://www.onbitv.com
Facebook:
-https://www.facebook.com/onbitv/
Instagram:
-https://www.instagram.com/onbitv/
Twitter:
-https://twitter.com/onbitv
Linkedin:
-https://www.linkedin.com/company/onbitv
İlişkili Kanallar
• Zembigo
-https://www.facebook.com/zembigo
-https://www.instagram.com/zembigo
-https://twitter.com/zembigo
• Hobiruum
-https://www.facebook.com/hobiruum
-https://www.instagram.com/hobiruum
-https://tr.pinterest.com/hobiruum
İlişkili İnternet Siteleri
• Obscura Film
-http://www.obscura.com.tr/
• Obscura 360
-http://www.obscura360.com/
• Datelier
-http://www.datelier.com/
• Ne Güzel Evim (StarTV)
-http://www.neguzelevim.com/
• Panorama (TRT Arapça)
-http://www.trtpanorama.com/
• İstanbul’dan Hayırlı Sabahlar (TRT Arapça)
-http://sabahelkhairministanbul.com/
keywords: #kür
İbrahim Saraçoğlu ile Ruh ve Beden Sağlığı TRT Diyanet’te.